Neil Nitin Mukesh bevestigt relatie met Sonal Chauhan

Er deden al langer geruchten de ronde dat Neil Nitin Mukesh een relatie zou hebben met zijn co-actrice Sonal Chauhan, met wie hij binnenkort te zien is in de film 3G. Na vele ontkenningen en ‘no comments’ geeft de acteur eindelijk toe verliefd te zijn en een relatie te hebben met Sonal.

“Ik ben verliefd op Sonal. Zij is alles wat ik wil in een vrouw. Zij zorgt ervoor dat ik mij goed voel over mijzelf in tegenstelling tot de laatste relatie die ik had, waarbij ik werd behandeld als voetveeg”, aldus Neil.

De laatste opmerking komt als een verrassing aangezien de acteur zijn eerdere relatie nooit heeft bevestigd. “Ik wil het daar liever niet meer over hebben. Ik ben blij dat ik sterker en wijzer uit die relatie ben gekomen. Ik was een lange tijd zeer depressief en twijfelde of ik wel geloofde in de liefde. Maar het mooie aan liefde is dat het heel erg pijn kan doen, maar het kan ook genezen.”

En nu de acteur openlijk gesproken heeft over zijn relatie is uiteraard de volgende vraag of en wanneer er een huwelijk plaats gaat hebben. “We hebben het leuk samen, maar ik weet zeker dat ik met haar zou willen trouwen”, aldus een gelukkige Neil Nitin Mukesh.

3 REACTIES

 1. 09/07/2012: APUNKACHOICE.COM.

  But, much to Neil’s embarrassment (and perhaps heartbreak), Sonal has said in another report that she is not in a relationship with Neil. Moreover, she added that she’s not mad to think of marriage at this point of her career.
  “Marriage? Have I gone mad that I will marry at this point in my career? I am not in a relationship with him (Neil) and I certainly don’t believe in casual flings,” Sonal Chauhan flushed Neil’s feelings down the plughole.
  Sonal also denied having met Neil’s parents.
  She said that she has known Neil Nitin Mukesh for only four months, which is a short time to decide about a life partner.

  Do we see Neil nursing a broken heart?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.