A.R. Rahman componeert nummer voor Olympische Spelen

Op 27 juli gaan de Olympische Spelen van start in Londen dat begint met een spetterende openingsceremonie bedacht en geregisseerd door Danny Boyle. Dit jaar krijgt de openingsceremonie van het evenement een speciaal Bollywoodtintje, verzorgd door niemand minder dan Oscar-winnaar A.R. Rahman.

Het nummer is onderdeel van een medley dat tijdens de openingsceremonie op 27 juli zal worden gedraaid. “Het is een Punjabisong waarmee we de Indiase invloeden in Engeland benadrukken, gemaakt naar de creatieve wensen van Danny Boyle. Het nummer is onderdeel van een medley van de openingsceremonie van de Olympische Spelen”, aldus Rahman op Twitter.

Ook Rahman’s woordvoerder bevestigt het nieuws. “Ja, hij heeft inderdaad een nummer gecomponeerd voor de Olympische Spelen. Maar ik wil graag duidelijk maken dat zijn nummer een van de vele nummers is en niet het enige nummer.”

De Olympische Spelen vinden dit jaar plaats in Londen van 27 juli tot 12 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.