Release Talaash verschoven door Aamir

Aamir Khan’s nieuwe film Talaash stond gepland voor een release in de maand juni, maar werd door de producenten verschoven naar november. Er gingen geruchten dat het eind van de film sterk overeen zou komen met Kahaani en om het publiek de tijd te geven om Kahaani te vergeten werd Talaash verschoven.

Een ander gerucht was dat Aamir Khan het te druk had met andere werkzaamheden en geen tijd had om de film voor die tijd te promoten. Dat laatste bleek inderdaad waar te zijn.

“De reden dat de film later dit jaar wordt uitgebracht is dankzij mij. Ik kon in juni niet genoeg tijd vrijmaken voor de promotionele activiteiten, omdat deze samen vielen met mijn andere werkzaamheden. Daarom heb ik Farhan en Ritesh verzocht om de film later dit jaar uit te brengen.”

Aamir heeft de film al wel bekeken en is zeer blij met het resultaat. “Dit is mijn eerste grote release na Dhobi Ghat. Ik heb de film bekeken en ik ben blij met het eindresultaat. Reema (Kagti) heeft zeer goed werk afgeleverd.”

Talaash,met in de hoofdrollen Aamir Khan, Kareena Kapoor en Rani Mukherjee, staat gepland voor een release op 30 november.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.