Anil Kapoor wil geen six-pack, is liever fit

Terwijl de meeste acteurs tegenwoordig dag en nacht doorbrengen in de sportschool om die felbegeerde six-packs en eight-packs te kweken, werkt Anil Kapoor liever aan zijn fitheid. Een six-pack hoeft van hem niet, maar hij wil er wel graag fit uitzien en voelen.

“Ik krijg vaak complimenten van mensen dat ik er nu veel beter en fitter uitzie. Ik doe mijn best om dit zo te houden. Fitter worden gaat samen met een gezonde levensstijl,” aldus Kapoor.

“Het is nooit een streven van mij geweest om spieren te kweken. Ik wilde altijd gewoon fit zijn. Iedereen heeft verschillende manieren om fit te blijven. Voor mij betekent fit zijn dat ik me goed voel. Ik train al 15 tot 20 jaar en ik ben tevreden met hoe ik eruit zie en hoe ik mij voel. Mijn gewicht is ook altijd tussen de 74 en 76 kilo gebleven.”

Hij voegt toe dat het wel belangrijk is om een goede lichaamsbouw te hebben, want je gebruikt je lichaam 24 uur per dag voor alles. “Je werkt, je studeert, je sport enzovoorts. Het is je plicht om je lichaam elke dag minstens een uurje te verwennen. Sporten geeft mij energie om de rest van de dag door te komen. Als ik een dag niet sport, dan voel ik mij de hele dag niet goed.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.