Emraan wil meer risico’s nemen

Hij is een van de weinige acteurs die echt met elke film succes heeft en volgens hem is dat te danken aan zijn keuze om steeds de grens op te zoeken en risico’s te nemen. Hij speelt het namelijk nooit op safe, zoals vele grote sterren in Bollywood.

“Ik wil niet elk jaar in eenzelfde soort film te zien zijn. Ik wil risico’s nemen, verschillende rollen spelen en dat tot een succes maken.”

De acteur heeft achtereenvolgens succes geproefd met Murder 2, The Dirty Picture en Jannat 2. Hij behoort in Bollywood nu tot een van de meest succesvolle acteurs. Zelf heeft hij daar nooit naar gestreefd. “Ik heb nooit op zo’n soort lijst willen staan. Ik heb altijd films gedaan waar ik in geloofde. Ik geef toe dat de opbrengst en succes van een film zeer belangrijk is, maar het is niet waar je als acteur naar streeft”, aldus de 33-jarige acteur.

Emraan’s volgende film is Dibakar Banerjee’s Shanghai. Deze beleeft haar wereldpremiere tijdens het IIFA Weekend in Singapore.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.