Salman wil vervolg Bodyguard?

De film Bodyguard uit 2011 was een groot succes en een groot succes in Bollywood betekent vandaag de dag dat er een vervolg op komt. Op het moment van release werd er gesproken over een mogelijk vervolg, maar de regisseur ontkende het gerucht. Nu blijkt dat Salman Khan schijnbaar zijn toestemming heeft gegeven om toch een vervolg te maken.

Salman zou de producenten hebben verzocht om alvast te beginnen aan het script voor een deel twee. En hij schijnt zo enthousiast te zijn dat hij heeft aangegeven dat hij begin 2013 al zou willen beginnen met de opnames.

De acteur is momenteel bezig met de opnames van Dabanng 2, welke gepland staat voor een release in december. In augustus van dit jaar wordt ook de film Ek Tha Tiger verwacht.

8 REACTIES

  1. @Usman je hebt gelijk Ra.one is echt een vette film van mij part mag deel 2 ook komen 😉

  2. @Anil Ra.One is ook gebaseerd voor kleine kinderen. Dus Daarom kan het ook zo zijn dat jij het een kinderfilm vindt. @shakoen ik heb laatst Housefoull 2 gezien en dat was echt een hele vette film al zeg ik het zelf

  3. Nee ik heb niet in die film gespeeld, Maar ik vond het een leuke film dat is dus mijn mening ! En wat jij vind van die film moet je zelf weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.