Saif en Kareena trouwen na regenseizoen

Saif Ali Khan en Kareena Kapoor behoren tot een van de meest geliefde koppels in Bollywood. Sinds eind vorig jaar zijn er regelmatig geruchten over een huwelijk en dit werd tevens bevestigd door familieleden.

Het huwelijk stond namelijk gepland na de release van de film Agent Vinod, maar is om onbekende redenen niet doorgegaan. Nu bevestigt de moeder van Saif Ali Khan, Sharmila Tagore, in een interview dat haar zoon dit jaar na het regenseizoen in het huwelijksbootje stapt met Kareena Kapoor.

“Saif’s bruiloft komt eraan. We hebben nog geen datum, maar het huwelijk zal plaatsvinden na het regenseizoen,” aldus Tagore. Ze voegt toe dat ze blij is met de keuze van haar zoon en dat Kareena hem goed aanvult wat betreft zijn persoonlijkheid.

2 REACTIES

  1. waaawww hun gaan trouwen
    hun passen zo goed bij elkaar
    veel geluk samen saif en karina

  2. Ik ben benieuwd hoe ze gaan trouwen volgens ’t hundu ritus of volgens ’t islamitische geloof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.