Aftab maakt comeback met horror

Acteur Aftab Shivdasani heeft een slechte periode achter de rug. De acteur was voor het laatst te zien in de flops Players en Bin Bulaaye Baaraati. Hij hoopt een nieuwe start te kunnen maken met de film 1920-The Evil Returns van filmmaker Vikram Bhatt.

Vikram Bhatt heeft het maar druk met comebacks. Nadat hij deze maand Karishma Kapoor een nieuwe start gaf met zijn film Dangerous Ishq, richt hij zich nu op zijn volgende productie getitled 1920 – The Evil Returns met in de hoofdrol Aftab Shivdasani.

“Mijn film met Karishma is uit. Het is nu Aftab voor mij. Ik ga mij nu volledig storten op dit project. De opnames zijn klaar en dus gaan we deze komende weken werken aan onze marketingstrategie”, aldus de filmmaker.

1920-The Evil Returns is geregisseerd door Bhushan Patel en staat gepland voor een release op 22 juni.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.