Shahid Kapoor gestalkt door dochter van Raaj Kumar

Shahid Kapoor wordt de afgelopen maanden gestalkt door een grote fan. Het leek een onschuldige actie, totdat de dame iedere dag bij zijn huis te vinden was. Shahid had er genoeg van en deed afgelopen week aangifte bij de politie. De stalker is echter een bekende binnen de filmindustrie, namelijk de dochter van acteur Raaj Kumar.

De politie registreerde de aanklacht tegen de 33-jarige Vastavikta Pandit, die de afgelopen zes maanden niets anders lijkt te hebben gedaan dan haar grote idool te stalken.

In de klacht staat beschreven dat zij vaak de weg blokkeerde wanneer hij zijn huis verliet om naar zijn werk te gaan, om te zeggen dat zij zijn grootste fan was. Ook was het haar gelukt om langs de bewaking van het gebouw te komen en eenmaal binnen bleef ze continue op de deur van de acteur kloppen.

Shahid had er genoeg van en hoopt dat de politie snel actie onderneemt tegen de vrouw. De politie is nu bezig om Vastavikta op te sporen en wil haar een eerste waarschuwing geven.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.