Sara Ali Khan wil dokter worden

In januari verscheen Sara Ali Khan, dochter van acteur Saif Ali Khan en actrice Amrita Singh, samen met haar moeder op de cover van het glossymagazine Hello. Deze foto was een van de meest besproken covers van de maand. Maar daarnaast heeft het ook de aandacht van een aantal filmmakers getrokken, die de 16-jarige nu een hoofdrol hebben aangeboden in hun films. Maar daar heeft Sara helemaal geen tijd voor.

Haar moeder bevestigt de berichtgeving. ”Vijf zeer goede filmmakers hebben inderdaad contact met mij opgenomen, omdat zij Sara graag de hoofdrol zien spelen in hun volgende project.” Maar zoals in januari in het magazine ook al te lezen was, zijn er geen concrete plannen voor een filmcarrière, zo zegt ook Amrita Singh.

Amrita onthulde destijds tevens dat Sara een goede student is en graag dokter wil worden. Momenteel is haar plan om zo goed mogelijk haar best te doen om toegelaten te worden tot Yale, waar ze verder zal studeren om haar droom te verwezenlijken.

Maar mocht de jonge dame toch van gedachte veranderen en in de voetsporen van haar ouders willen treden, dan staan de filmmakers in ieder geval voor haar in de rij.

2 REACTIES

  1. Ze is prachtig, ik hoop dat ze verder studeert en misschien pas daarna acteert,iig ik wens haar s6!

  2. Ze is inderdaad een hele mooie jongedame, veel mooier, dan haar moeder en haar vader hahaaaa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.