Salman Khan: Sonakshi kan de show stelen in Dabangg 2

Na Dabangg zal Sonakshi Sinha te zien zijn in twee actiefilms die allebei de Zuid-Indiase stijl van filmmaken volgen, namelijk Rowdy Rathore en Dabangg 2. Acteur Salman Khan zegt dat de actrice nu op een ander niveau is gekomen.

Sonakshi Sinha is een van de weinige actrices die in een vervolg opnieuw een van de hoofdrollen vertolkt. Vaak zijn het de mannelijke acteurs die worden herhaald en de vrouwen die worden vervangen. Maar Rajjo is ook te zien in Dabangg 2. En Salman is vol lof over de actrice.

“In het eerste deel zijn we enigszins voorzichtig geweest met haar personage. Maar in Dabangg 2 gaan we all-out. Na films als Rowdy Rathore en Dabangg 2 is ze op een hoger niveau beland.”

Onlangs kreeg Salman de trailer van Rowdy Rathore te zien en hij was zeer onder de indruk. Salman voegt toe dat hij denkt dat Sonakshi de show kan stelen in Dabangg 2. “Het tweede deel bevat meer romantiek en je zult zien dat Rajjo meer is dan alleen maar Rajjo,” aldus Salman.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.