Trailer Ishaqzaade

Uit het as van vandalisme en ruzie tussen kleine steden, ontstaat een passievol liefdesverhaal tussen twee personen die geboren werden om elkaar te haten, maar bestemd waren om elkaar lief te hebben. Een koninkrijk, een troon, twee wilde personages…..

De onvoorspelbare Parma….en een woeste Zoya. Een strijd verdoofd door geluiden van haat, wraak, kogels en bedrog. Een verhaal genaamd Ishaqzaade. De eerste trailer van deze Yash Raj productie versheen gisteren.

De film heeft in de hoofdrollen Arjun Kapoor, zoon van producent Boney Kapoor, en Parineeti Chopra.

De film is geschreven en geregisseerd door Habib Faisal (Do Dooni Chaar). Hij schreef ook de dialogen voor Band Baaja Baaraat en Ladies vs Ricky Bahl. De soundtrack van de film is gecomponeerd door Amit Trivedi.

Wat vind jij van de trailer?

3 REACTIES

  1. Ishaqzaade will be the biggest hit of the year. Arjun Kapoor is a superstar material and Parineeti also looks very good.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.