Chitrangda Singh, de nieuwe Sheila?

Actrice Chitrangada Singh zal voor het eerst in haar carriere in de film Joker te zien zijn in een itemsong. Het nummer is getiteld Kaffirana en is gechoreografeerd door Farah Khan. “Ik had een geweldige tijd tijdens de voorbereidingen en de opnames van het nummer. Het is getiteld ‘Kaffirana’ en bevat dat unieke, rustieke Marathi-gevoel. Ik heb mijn best gedaan en hoop dat mensen ervan zullen genieten”, aldus de 35-jarige actrice.

Volgens Singh heeft het nummer dezelfde ‘catchy’ beats die we eerder hoorden in Munni Badnaam Hui en Chikni Chameli. Ze is er daarom ook van overtuigd dat dit lied een van de trendsetters van 2012 zal worden. “De itemsong heeft een aantal pakkende zinnen waarvan ik zeker weet dat die zullen aanslaan bij het publiek. Het nummer is vergelijkbaar met Munni en Chikni Chameli. Farah Khan heeft een geweldige choreografie bedacht”, voegt ze toe.

Wordt Singh de nieuwe ”Sheila”?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.