Samenwerking tussen Priyanka Chopra en David Guetta?

Priyanka Chopra is al enige tijd druk bezig met de opnames van haar eigen album. Tijdens de uitreiking van de Grammy Awards werd de actrice voorgesteld aan de nummer 1 DJ van de wereld, David Guetta. Na de ceremonie spraken zij elkaar en hopen nu op een mogelijke samenwerking.

Dit nieuws wordt bevestigd door Zak Biddu, producent bij UKNY Music. “Ja, David en Priyanka hebben elkaar inderdaad gesproken na de Grammy Awards en willen graag samen aan iets moois werken.”

Priyanka werkt op haar album onder andere samen met danceproducers Swedish House Mafia, waar de actrice een paar maanden geleden al een nummer mee heeft opgenomen. De samenwerking tussen Chopra en Swedish House Mafia heeft gezorgd voor een interessante samensmelting van twee genres.

Volgens een medewerker is het album nu voor een groot gedeelte klaar. “Priyanka hoeft alleen nog maar samen met de producenten te beslissen welke nummers uiteindelijk op het album terecht zullen komen.”

Guetta zal in begin maart door India touren. Of beide artiesten elkaar in deze periode zullen ontmoeten is nog onbekend. Maar wij houden je uiteraard op de hoogte!

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.