Deepika stelt eisen voor terugkeer in Race 2

Afgelopen week vertelden wij je dat Deepika Padukone uit de film Race 2 is gestapt. Deze beslissing viel niet in goede aarde bij de producenten van de film. En zij klaagden haar aan wegens contractbreuk. Na een dag van onderhandelingen zijn ze eruit, maar Deepika stelde wel een aantal voorwaarden voor haar terugkomst.

Na een ontmoeting met producent Ramesh Taurani besefte Deepika dat de schadeclaim die Ramesh eist veel te hoog zou zijn voor haar. En dus
kwam zij met een aantal voorwaarden die ze voorlegde aan de algemeen secretaris van CINTAA (Cine-en tv-Artistes ‘Association). “Deepika heeft met mij gesproken en we hopen deze zaak af te ronden in de komende 48 uur.”

De lijst bestaat uit vijf voorwaarden. Als de producenten van Race 2 haar terug willen hebben, zullen ze zich aan deze voorwaarden moten houden.

1. Geen nieuwe data voor opnames (de actrice is ook bezig met twee andere projecten)
2. De communicatie tussen Deepika en de producenten en regisseur moet lopen via een directe lijn en dus zonder tussenpersoon
3. Geen bemoeienis betreffende haar crew. Deepika wil alleen maar werken met haar eigen designers, haarstyliste en visagiste.
4. Recht om mee te beslissen over de releasedatum. De actrice wil dat ze haar betrekken bij deze beslissing, omdat ze geen misverstanden wil hebben gedurende de promotionele activiteiten.
5. Informatie over opnames buiten India. Deze informatie moet een maand van te voren aan haar worden doorgegeven.

Het is nu afwachten of Ramesh Taurani zich wil houden aan de bovenstaande eisen.

12 REACTIES

 1. Als ik Ramesh Taurani was dan zou ik niet akkooord gaan met haar voorwaarden. Ze is het niet waard. Eerst brengt ze hem in de problemen door uit de film te stappen. Vervolgens stelt ze ook nog eisen. Ik zou haar niet terugnemen.

 2. Ramesh Taurani moet er paar flinke klappen geven of eruit de film gooien en andere actrice nemen zo dat deepika nooit en nooit meer werkt met ramesh taurani deepika mag voor mij op hoepelen idoot wijf wat denk ze dat is wij hebben haar gemaakt en wij kunnen haar breken als we geen film zien van haar ik vindt datr zij geen eisen moet stellen eerst stapo ze uit de film en nu wilt ze eisen stellen

  echt ik wil haar uitschelden maar kan niet hier op

  maar ze moet op donderen van film race 2

 3. Hij moet haar berijden heel hard, zo hard dat ze het uitschreewt, hmmmm mss werkt kamasutra ofniet Pankra

 4. ldfjaks, Je hebt gelijk die acteurs zijn ook mensen. Het is elke keer zo dat als 1 acteur mee speelt in een film dat de de mensen die de film maken alleen maar eisen stellen over hoe en wat de acteurs krijgen en doen. Ik heb echt respect voor Deepika want zij durft iniedergeval wel voor der zelf op te komen.

 5. ik vind dat race 2 kareena kapoor moet doen zei heeft een mooie uiterlijk en een mooie stem en heeft dat stoute gezicht uitdrukking.
  priyanka en deepika zijn niet zo leuk en grappig en zijn kapsones.
  zei allebij moeten eruit geen een film van hun is zo denderend.
  op elke film dat ze spelen zijn de hero’s de beste, door de hero’s spelen ze goed en dan krijgen ze gratis award.

 6. Deepika is gewoon de beste, als zij er niet zou zijm zou deze film een flop worden. Respect deepika you’re the best.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.