Arjun Rampal heeft eigen parfum

Na bijna twee jaar is het dan eindelijk zo ver. Arjun Rampal heeft zijn eigen parfum gelanceerd. Hij is hiermee de derde acteur uit Bollywood met zijn eigen parfumlijn. Alleen Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan gingen hem voor.

De acteur hoopt dat zijn geurtjes in de smaak zullen vallen. “Ik heb mijn best gedaan om geuren te kiezen die uniek zijn. Ik ben persoonlijk erg gek op parfum. Ze geven ieder individu een gevoel van vertrouwen en identiteit.”

Het geurtje heet Alive en is geproduceerd door Drom Fragrances International. Alive is verkrijgbaar in twee verschillende geuren. De lijn wordt gedistribueerd door Baccarose, het distributieketen dat verantwoordelijk is voor merken als Burberry, Cartier, Caroline Herrera, Azzaro, Elizabeth Arden, Ferrari en Prada.

Volgens Arjun is het selecteren van een geur voor een parfum is een zeer tijdrovende en moeilijke opdracht. “Het kostte mij zes maanden om dat te doen. Je kan op een dag niet meer dan drie uur ruiken aan geuren, want na die tijd is je gevoel voor geur verdwenen”, aldus Arjun.

Nadat de 39-jarige acteur eindelijk zijn shortlist van geuren had samengesteld, nodigde hij al zijn vrienden uit de filmindustrie uit om langs te komen om zijn geurtjes te ruiken. “Zij hebben unaniem twee geurtjes gekozen en dat zijn de twee geurtjes die het uiteindelijk ook zijn geworden.”

In welke landen het geurtje verkrijgbaar zal zijn is niet bekend gemaakt.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.