“Remakes maken is geen trend”

Remakes maken is geen trend, maar een creatieve keuze. Dat zegt acteur Abhishek Bachchan. De acteur is momenteel druk bezig met de promotionele activiteiten rondom zijn nieuwe film Players, welke op 6 januari staat gepland voor een wereldwijd release. Deze film is een officiële remake van de Hollywoodfilm Italian Job.

“‘Players’ is inderdaad de officiële remake van de ‘Italian Job’. Het verhaal is hetzelfde, maar screenplay is anders, omdat je het maakt voor het Indiase publiek”, aldus Abhishek.

Vandaag de dag worden er steeds meer remakes gemaakt van Hollywoodfilms. Het lijkt bijna wel een trend. Maar Abhishek is van mening dat dit niet zo is. “Ik denk niet dat er sprake is van een trend. We maken wel duizend films per jaar, en van deze duizend zijn er vier of vijf remakes. Het is denk ik meer een creatieve keuze, dan een trend. Toen Abbas-Mustan de Italian Job hadden gezien, wilden ze dit verhaal op een andere manier aan het Indiase publiek presenteren. En dat is gelukt!”

Of het werkelijk is gelukt zien we op 6 januari 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.