Salman Khan en bodyguard beschuldigd van mishandeling

Zal er ooit een dag komen dat Salman Khan nergens van wordt beschuldigd? Of dat hij het Bad Boy imago van zich kan afschudden? De acties uit het verleden doen je twijfelen…zoals vier mensen doodrijden in een dronken bui, op dieren jagen in een beschermd gebied en nu worden hij en zijn bodyguards beschuldigd van mishandeling. Salman en zijn bodyguards zouden afgelopen augustus een activist hebben mishandeld tijdens de promotionele activiteiten van zijn film.

Deze week werd een FIR (First Information Report) geregistreerd op bevel van een lokale rechtbank.

De 46-jarige acteur arriveerde op 24 augustus in Kanpur voor de promotie van zijn film Bodyguard toen activist Omendra Bharat en enkele anderen zich verzamelden rond het voertuig van de acteur. Ze wilden hem een Gandhi-pet geven en hem vragen om zich aan te sluiten bij de beweging voor vrede. Maar nog voordat ze de pet aan hem konden presenteren werden ze aangevallen en mishandeld door Shera en ander beveiligingspersoneel.

“Zodra de acteur uit zijn auto stapte, gebaarde hij naar Shera en de rest van de beveiliging. Daarna werden wij geduwd en geslagen”, beweert Omendra.

De FIR is geregistreerd onder diverse geledingen van IPC inclusief de artikelen 147 (straf voor rellen), 323 (vrijwillig veroorzaken van pijn), 308 (poging tot doodslag verwijtbaar te plegen) en 504 (opzettelijke belediging met de bedoeling de schending van de vrede uit te lokken).

“De zaak wordt onderzocht en er zullen maatregelen worden genomen tegen de personen die schuldig wordt bevonden”, aldus de plaatsvervangende inspecteur.

8 REACTIES

  1. ze moeten eens ophouden over die onzin verhalen van deze king khan, mensen zijn gewoon jaloers op zijn succes.

  2. Nou , dat hij die mensen heeft doodgereden en op dieren jaagde hebben ze al bewezen. Hij heeft het ooit volgens mij zelfs toegegeven. Dus zo’n onzin is het niet. Volgens mij doet deze gast alles om maar een beetje aandacht te krijgen. En hij denkt dus zo (door mishandelen etc.) zijn aandacht te krijgen ofzo.

  3. Fucksalman. jij moet ophouden met die onzin van je over KING KHAN ik heb ook al begrepen dat jij met meerdere accounts reageerd op deze site. zoek toch een leven .

    salman staat altijd klaar voor iedereen, en mede door hem zijn veel mensen beroemd geworden in bollywood.
    en hij is de gothfather van bollywood deze legende.

  4. BIG.b
    ik ben het helemaal met je eens
    door salman khan zijn heel veel mensen beroemd geworden
    ik weet dat hij mensen heet dood gereden
    maar dit is 100 % onzin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.