Shiney opnieuw de fout in?

Acteur Shiney Ahuja blijft de politie en de rechtbank wel bezighouden. De zaak over de verkrachting van zijn huishoudelijke hulp is nog lang niet afgerond en er staat hem alweer een nieuwe aanklacht te wachten. Tenminste als we zijn tegenspeelster Sayali Bhagat mogen geloven.

Sayali Bhagat en Shiney Ahuja zijn binnenkort samen te zien in de horrorfilm Ghost, maar de opnames verliepen volgens de actrice alles behalve soepel. Ze onthulde in een interview dat de acteur zich op de set zich tegenover haar heeft misdragen. “Het begon met subtiele hints, dat hij bijvoorbeeld geen ‘warme vibes’ kreeg van mij en dat dat nodig was om onze ‘chemie’ op het witte doek te laten zien. En dus was het noodzakelijk dat wij tegenover elkaar moesten ‘opwarmen’.” Ze negeerde zijn opmerkingen.

Het gedrag van Shiney viel ook op bij de crew van de film. “Tijdens een scène waarin ik hem leer hoe hij groeneten moet snijden, vroeg hij mij minstens tien keer om zijn armen te voelen en op zo’n manier dat de lichtman er zo erg van walgde, zijn lichten weggooide en de set verliet.”

Nadat het stuk werd gepubliceerd werd Sayali ook continue lastiggevallen door de vrouw van Shiney, die een enorme druk op haar uitoefende om niet naar de politie te gaan of de pers verder te woord te staan.

Sayali wenst niet langer geïntimideerd te worden en heeft besloten om naar de politie te stappen om een officiële klacht tegen Shiney Ahuja in te dienen.

5 REACTIES

  1. Hij leert het nooit wat mij brtref mag hij in de bak.
    Hij is nooit mijn favoriete acteur geweest.
    Belachgelijk mens.

    Mijn mening

  2. bollywood.nl eerst naar de waarheid achter gaan en dan pas een nieuws zetten wanneer het duidelik is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.