Nargis Fakhri in Krrish 2?

Producent en regisseur Rakesh Roshan heeft het niet makkelijk. Het lijkt niet te willen vlotten met zijn droomvervolg op Krrish. De vrouwelijke hoofdrollen verlaten een voor een de film. Nadat Chitrangda Singh de rol aan haar voorbij moest laten gaan, heeft ook Jacqueline Fernandez bedankt voor de rol. En de filmmaker is weer terug bij af.

Rakesh Roshan schijnt nu zijn zinnen te hebben gezet op Nargis Fakhri, die binnenkort haar debuut maakt in Rockstar. Rakesh heeft een paar stukken van Rockstar bekeken en was zeer onder de indruk van de debutante.

Als we de geruchten mogen geloven dan is Nargis helemaal weg van het script, maar ze schijnt eerst te willen wachten tot na de release van Rockstar voordat ze de film daadwerkelijk aanneemt. Maar de producent verwacht zo spoedig mogelijk een antwoord, want de opnames van de film beginnen volgende maand. Dus als Nargis niet snel reageert op het aanbod, dan gaat de film naar iemand anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.