Priyanka Chopra best geklede vrouw

Actrice Priyanka Chopra staat bekend om haar eenvoudige maar stijlvolle garderobe. En dat is ook People Magazine niet ontgaan. Priyanka is namelijk uitgeroepen tot de Best Geklede vrouw van India. Het tijdschrift brengt ieder jaar een speciale editie uit gewijd aan de stijliconen in het land. En dit jaar schittert Priyanka dus op de cover van het magazine.

Priyanka had nooit gedacht dat zij ooit deze titel zou winnen. “Ik vind het erg leuk, want ik had nooit gedacht dat ik deze titel zou krijgen.” Vraag haar naar welke accessoire ze altijd bij zich draagt en ze antwoord vol overtuiging: “Mijn vertrouwen.”

De voormalige Miss World liep afgelopen zaterdag op de catwalk voor deze speciale uitgave van het magazine tijdens de Mercedes-Benz Best Dressed Show 2011 in Mumbai. Ze droeg een Indo-Westerse creatie van niemand minder dan Manish Malhotra.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.