Sanjay Dutt is een open boek

Afgelopen donderdag verscheen de komedie Rascals wereldwijd in de bioscopen. De film is geregisseerd door komediekoning David Dhawan. Dit is zijn achtste film met Sanjay Dutt en de regisseur zegt dat de Sanjay in de afgelopen 20 jaar niets is veranderd. Volgens mij is hij een open boek.

“Hij (Sanjay) is als een open boek. Hij verbergt niets. Ik denk eigenlijk dat hij de meest simpele jongen is die ik ooit heb gezien. Ik begon 20 jaar geleden mijn carrière als regisseur met hem met de film Taaqatwar en hij is nog steeds hetzelfde. Ik zie geen verandering in hem,” aldus David Dhawan.

In Rascals is Sanjay samen te zien met Ajay Devgn. Volgens Sanjay komt Ajay over als een hele serieus en ernstig persoon, maar dat is hij totaal niet. “Ajay komt over alsof hij een heel serieus en ernstig persoon is, maar dat is niet waar. Hij is een gezellige jongen, met een fantastisch gevoel voor humor. Hij heeft zoveel hits gehad de afgelopen jaren, en ik hoop dat we Rascals ook in dat rijtje mogen toevoegen, maar al dat succes heeft geen invloed op hem. Hij gaat gewoon door.”

Rascals draait nu in de bioscoop en Sanjay Dutt maakt zich op voor zijn volgende film, namelijk Karan Malhotra’s Agneepath en Ajay is bezig met de opnames van Rohit Shetty’s Bol Bachchan.

2 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Sunday, October 9th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.