Bollywood vibes op Club Mumbai

Op zaterdag 23 september aanstaande organiseert Eclipse Entertainment: Club Mumbai. Deze bijzondere happening zal plaatsvinden in club Eclipse (voorheen bekend als discotheek Outland). Deze ruimte zal voor deze gelegenheid omgetoverd worden tot…Club Mumbai! De initiatiefnemers hebben zich hierbij laten inspireren door de Indiase clubscene waar Desi; Fusion en Bollywood muziek de toon slaan.

In de kwalitatieve clubs in Mumbai vertoont de Indiase jetset zich. Dit is ook de bedoeling van deze avond. Club Mumbai probeert dat gevoel over te brengen aan haar bezoekers. Met aankleding, Indiase fingerfood, decoratiematerialen en Hindoestaanse Desi muziek van Lucky & Friends en Danza gaat hiervoor gezorgd worden.

Datum: 23-09-2011 (vrijdag)
Tijd: 22:30 – 04:00
Locatie: Eclipse Rotterdam (outland)
Straat: Prins Alexanderlaan 37
Stad: Rotterdam NL
Muziekstijl: Desi, Fusion en Bollywood
Website: www.clubmumbai.nl

1 REACTIE

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, September 7th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.