‘Salman Khan verslaat Shahrukh Khan’

Bollywood ‘aartsrivalen’ Salman Khan en Shahrukh Khan waren deze week weer ruim in het nieuws. Dit keer ging het om het succes van Salman’s nieuwste film ‘Bodyguard’ in Engeland. Deze Bollywood film heeft tijdens de première in de Engelse bioscopen op de openingsdag net iets meer opgebracht dan Shahrukh’s ‘My name is Khan’. Daarmee heeft Salman een nieuw record op zijn naam gezet en Shahrukh van zijn troon gestoten.

Salman, die afgelopen week in de Verenigde Staten was voor een aantal operaties, gaf in een interview aan dat hij niet zo bezig is met de omzet van de film. ‘Als mijn fans blij zijn, dan ben ik ook blij’ aldus de acteur. ‘Ik ben nu druk bezig met het herstel na de operatie en dat kan zeker zes maanden duren’.

De operatie heeft de twee ook dichterbij elkaar gebracht, lijkt het. Shahrukh gaf tijdens de festiviteiten na de ramadan namelijk een interview waarin hij Salman veel beterschap toewenste en hoopte dat hij gauw terug was. Misschien komt het ooit wel helemaal goed met deze twee Bollywood grootheden.

49 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, September 6th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. way the go salman khan bodyguard vondt ik echt goed van salman khan

  ik ben een grote fan van salman khan omadt hij komedie en actie maakt

 3. astag vrullahhh ,,,, wat is er met salmankhan ??????? waarvooor operatiee ??????iemand antwoord?: aaaawwwhhh bodyguard was geweldig !!!!

 4. Ik vind Salman een goede acteur. Shahrukh neemt altijd de prijzen mee. Een ander kan er alleen maar van dromen. Salman was heel goed in Dabang. Shah Rukh het wordt tijd om het stokje over te dragen.

 5. heerlijk!!!!! go salman!!! wat een heerlijk gevoel, salman verslaat shah rukh khan, dit voelt als een clasico tussen fc barcelona en real madrid, waar barca dan als winnaar uitkomt!!!

  Makes me really really really happy!!!

  Salman better, Amitabh Bachchan the BEST!!!!!

 6. Warsha@ salmankhan word 27 december 47 en shah rukh khan is al 47 :p mja aan shah rukh khan kan je het zo zien
  Dat hij in de 40 is maar salman Hmmmm hij lijkt veel jonger , als k hem leeftijd niet wist had k hem in de 30
  Ingeschat !!

 7. srk is gewoooon te beste niemand kan hem overwinnen hij is gwn de king van bollywood klaar! salman khan showt alleen hoe hij eruit ziet!!

 8. @Pssstt

  Dankjewel en jaa je hebt echt gelijk want aan Sharukh kan je het wel zien dat hij best oud is maar Salman khan niet zo snel ik dacht echt ze waren nog 40 ofzo aahahahahaha

 9. PSSSTT………….

  SRK wordt in november 46 jaar en Salm.khan wordt in december 46 jaar.
  De oudste is Amirkhan hij is al 46 jaar oud. Alle drie zijn van bouwjaar 1965.

  khuda hafiez,

  Rahat.

 10. SRK is de king van mijn toilet! ik snap niet dat je je n lowlife acteur n KING noemt. zo goed is ie niet en sociaal verre van. hij is mediageil, te arrogant voor zn lengte en hij kan niet dansen. en sowieso is eigenlijk de beste KHAN, AMIR KHAN, die houd zich niet bezig met zn positie in de filmindustrie, alleen met zn films.

 11. @meera,

  Eey meera hij neemt jou niet eens als zijn kontelikker dus hou jij maar gwn je bek dicht ja.
  Hij is een van de beste en dat is een feit want je ziet ’t overal ’t is niet zo dat ik uit mezlf nu zg dat hij de beste is, trwens ik vind alle khans goed een voor een allemaal supper acteurss en srk een van de beste tussen hun 😉 en mensen geloof het gwn het is een feit!

  Laterr losersS!!( srkhateRr)

 12. KinGkhansalmankhan!!

  Eey ik weet niet hoe oud je bent maar Aan je taalgebruik te zien denk ik dat je pas 10 ben nogal kinderachtig en te dom voor woorden, ga bij je mama spelen. Tjappie XD

  Srk u ‘re and u will alwaySsz be thE BEST!!
  love u 4 everrr!!

  Fuck haterrsZ.. En mensen ik reageer niet mEer sommige zijn kinderachtig en kunnen niet tegen de waarheid! Go to hell all the haterss XD

 13. wuahauhauahauahhahahhahahaaa mensen luister je kunt echt niet iemand van mening veranderen !!! knoop dat goed in je oren !! en trwns jullie zitten hier discussi te houden met wie de beste is !! wuahuahq sla jezelf die mensen zitten nu lekker te showen terwijl jullie je hier voor gek zeggen ! mjaa MIJN MENING IS : salmankhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn

 14. Rob@ komt deze aan met amitabachan , lieverd het gaat hier
  om salmankhan en shah rukh khan,
  En het is nu 2011 en niet 1960 dat we amitabachan met deze twee
  moeten
  vergelijken , tuurlijk hij is de beste
  Vergeleken met hem andere leeftijdgenoten is hij nog harstikke goed
  en dat voral op hem leeftijd .
  Maar sgat weet dat het hier om shah rukh khan en salmanhan gaat !
  En geen amitabbachchan deze moet je
  Niet vergelijken met andere bollywood sterren + hij heeft
  zijn eigentijd al gehad!!!!

  A@ wat betreft jou ,hmmm je hebt gelijk benet met je eens en met die
  Laatste zin van je wil k aan deel nemen !
  Salmankhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn ((wuhauahaaahauah))

 15. het maak niks uit wie goed is of wie goed acteerdt of slecht acteerdt het gaat er om dat ze mensen aan het lachen en huilen maken

 16. Weetje ieder zijn eigen mening voor wie Salman khan het beste is is salman khan het beste! En voor wie SRK is SRK het beste.

  IK VIND SALMAN KHAN HET BESTE!!!

  Hoe hij acteeert kan in geen miljoeeen jaaar iemand na doen.
  Zijn karakteer in films zijn gewoon een goddelijk..
  Hij is mijn superheld, mijn lekkerding, mijn sgatjuuh en de man van mijn dromen.

  Allen jammmer dat hij niet weet van mijn bestaan.

 17. sallulover @ meid helemaaal met je eens , k ben zelf namelijk ook een groot fan van salmankhan dus k ken je gevoel …
  salmankhaaaannnnn ::DDDD the bessttt

 18. hahahahahaha een paar van jullie hemelen die lelijkerd van SRK de hemel in. die man is het slechtste van het slechtste. en idd ROB,
  AMITABH BACHCHAN hoort ook niet in dit rijtje, de eeuwige nummer 1 die nooit te verslaan is!!!! SRK is de grootste fout in bollywood!!!
  dus nu: alle SRK LOVERS kom maar op!!! en alle SRK haterzzz ga zo door!!!

  Bachchan Rulezzz 4ever
  Salman rulezzz
  Amir rulezzz

 19. by the way @SRKlover, de positie kontelikker heb jij al ingenomen!!
  dus word maar verder lekker gek!!! smijt je hoofd tegen de muur en daarna ver in het gat van SRK misschien dat ie je dan keer opmerkt!!
  SRK is het uitschot van bollywood maar daar komen steeds meer mensen achter!! die gast vervaagt steeds meer> srk naar de achtergrond waar die hoort en SALMAN KHAN bussinesclass zo ver op de voorgrond dat SRK op een hoopje shit gaat lijken> zo bij deze de toekomst van SRK voor jou voorspelt. nog 1 ding screw you en srk!!!

  ahahahahahahahahahahahahahah

 20. kingkhansalman

  lieve kingkansalman…

  elke reactie over Sharukh khan reageer je meteen zo wild..voor jou is hij een Junk(voor jouw) maar niet voor anderen.. Toon een beetje respect voor iedereen..

 21. @meera!

  wahaha domme wijf ga aub leven zoeken,
  en lachen om de dingen die je zelf zegt is al helemaal zielig!
  en eey denk eerst even goed na voordat je iets zegt, hoe zielig je bent, hoe lelijk je bent,en hoe jij zou zijn als een acteur ik denk nogal lelijk, dom ,zielig en een HOOP-(je) shit..girl go get A LIFE..is een tip! ik heb niks tegen salman en aamir ’t zijn topacteurs maar jij mag je eigen kont af gaan likken meid…ik wens je succes;) meid/manwijf, je bent de grootste fout op aarde, dat heb je nog niet door denk ik.

  fuck srkhaterrsszz….

  p.s @kingkhansalman: jij lijkt me ziek!! en eey een ding tegen jou ook lees ff goed verder…weetje meid/jonge of mischien zlfs manwijf.
  hou je bek tegen mensen, niks over ziektes he ’t is maar een bwsite waar je je mening mag geven, je hoeft niet met ziektes te vloeken en als je het tog blijfd doen dan hoop ik dat je het zelf krijgt en dan zou ook gebeuren!!!dus pas op! begin niet met zulke dingen.

  vraag!: wrm bestaan dit soort mensen op aarde!?

 22. ^.^” hoe laag van jullie om zo met elkaar om te gaan. Zijn jullie allemaal wijskinderen of wat zonder enige opvoeding? Hou toch op met jullie onzin, ga naar school en leer iets goed van. Respect hebben voor elkaar, leer hoe je op een betere manier met elkaar kan communiceren ipv elkaar af te breken. Grow up ppl, het is tijd!!!!!!

 23. Aryan@

  hou je KK bek dicht als je zelf niks bent hoef je niet andere mensen omlaag te brengen net als je zelf. Salman Khan en sylvester stallone
  zijn een van de beste acteurs van de wereld. als je durft om nog eens
  zo te praten weet ik zeker dat je een kop kleiner wordt gemaakt. als je zo veel lef hebt kom dan uit je luie stoel en ga dan pas praten klote mogool

 24. Afghan Angel, mijn excuus. het had Afghan Angel moeten zijn i.p.v meera.

  a.@

  je wordt wel boos he sukkel. maar dat is de waarheid.
  sallu hebt niet gestudeerd, hij is debiel.

  ShahRukh Khan heeft zijn masteropleiding gehaald.

  Aan jou houding kunnen we zien dat jij ook een
  straathond bent net als sallu en amitahb. ga met eigen soort vechten.

 25. @ Kingkhansalman

  Hou je kk bek dicht. heb je niks te doen of zo dat je elke reactie van aryan gelijk beantwoord
  Ga leven zoeken leven lose mens. Trouwens type maar bij google King of bollywood dan heb je gelijk de feit.

  AUB respect hebben voor mensen. Aryan`s mening is dat Sharuk khan de beste is en Jouw is Salman. Dus is een MENING.

 26. @ Kingkhansalman

  En iedereen heeft respect voor shruk khan want zen vrouw is niet een actries en hij hou van ze vrouw
  Salman gaat met elke meisje ( ook met een gehadicapten )

 27. jullie maken jullie druk om niets,wedden dat zelf SRK en salman khan,zich geen eens zo druk maken over ze zich 😛
  alleen jullie 😛

 28. Wat een taalfouten hier allemaal, de reacties lezen was moeilijker dan een puzzel oplossen. Dat mensen Salman Khan een acteur noemen verbaast mij al, zelfs arjun rampal (die totaal niet kan acteren en echt model moest blijven) is een betere acteur. Shahrukh Khan valt mee, die arme man probeert ten minste nog te acteren en niet als een mongool over te komen (kan je van salman khan niet zeggen).

 29. afghan_boy ben jij de vaste HOLMAATJE van aryan? vieze GAY dat je bent.
  hou je kk bek dicht. heb je niks te doen of zo dat je het elke x voor die debiel aryan moet opnemen.

  ga zelf een leven zoeken debiel, jij reageerd 3x achter elkaar en dan zou ik een leven moeten zoeken. ik hoev ook niets te typen wand iedereen weet dat salman de king is van bollywood, SRK kan helemaal niet acteren SUNIL SHETTY is zelf 100x beter dan die vrouwelijke SRK die vent spoort ook niet helemaal.

  en niemand heeft respect voor die vrouw van SRK wand zij is gewoon een VIEZE HOER.
  en SALMAN kan iedere vrouw krijgen omdat hij er goed uitziet dat kan je van die VROUWELIJKE JUNK SRK niet zeggen.

  dus afghan_boy ga lekker met die andere HOMO aryan maar lekker in die vieze reet van die lelijke SRK zitten, en neem die sucksbigtime ook mee wand die lult ook uit haar REET.

  HAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAA

  PS. IK WEET NU OOK DAT afghan_boy EN ARYAN 1 PERSOON ZIJN !
  OP EEN ANDERE COMPUTER
  MET EEN ANDERE NAAM EEN BERICHT VERSTUREN. (ZIELIG HOOR)

  TEGEN JULLIE ZOU IK ZEGGEN GO GET A LIFE FUCKERS.

  ER IS NOG STEEDS NIETS VERANDERD SALMAN IS EN BLIJFT DE BESTE.

 30. welke taalfouten heeft salmankhansuckcbigtime nou gemaakt..
  jullie schrijven wand met een D. wahahah

 31. ik hou van sharuk khan en salaa khan een dom en geen goeien acteur en hij is een aap en sharhuk khan is de best acteur ter wereld voorever nieman verslaat hem

  sorry vooe foute spelinge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.