Vlaams Parlement verdeeld over reis Bollywood

Een bezoek aan Bollywood verdeelt de partijen in het Vlaams Parlement(België). Elke commissie mag tijdens de legislatuur een grote dienstreis maken. Na veel wikken en wegen besliste de mediacommissie om naar India en Qatar te trekken. In India wordt onder meer een bezoek gebracht aan Bollywood, de Indiase filmindustrie. Maar twee partijen gaan overmorgen niet mee op een tiendaagse dienstreis naar India en Qatar.

De reis kost het parlement minstens 50.000 euro voor de commissieleden. Volgens de linkse partijen is de meerwaarde van de reis naar Bollywood onvoldoende. ‘Het blijft toch geld van de belastingbetaler’, zegt een linkse fractieleider die tegen de reis is. ‘Het is niet omdat je het mag doen, dat je het ook moet doen’, vult een collega aan.

1 REACTIE

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, September 13th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.