Toch Kareena in Heroine?

Aishwarya Rai Bachchan is zwanger en dit betekent dat zij voorlopig niet zal acteren. En dus is het project Heroine van regisseur Madhur Bhandarkar stil komen te liggen. De regisseur was zeer teleurgesteld in Aishwarya, omdat zij zowel hem als het productiebedrijf niet op de hoogte had gebracht van haar zwangerschap. Hoewel de producent zegt te willen wachten, lijkt Madhur daar even geen zin in te hebben en ging terug naar zijn eerste keus: Kareena Kapoor.

Kareena Kapoor moest eerder helaas bedanken voor de rol, die speciaal voor haar was geschreven, vanwege het opnameschema. Zij was niet beschikbaar in de periode die Madhur voor ogen had. Nu is Madhur terug en hoopt dat de actrice ditmaal wel beschikbaar is, maar Kareena heeft aangegeven geen enkele film te tekenen voor oktober. “Ik ben nu nog druk bezig met opnames en ik zal binnenkort starten met de promotionele activiteiten voor onder andere Ra.One. Op dit moment ben ik niet beschikbaar tot januari 2012.”

Dus als Madhur alsnog Kareena wil hebben voor deze rol, zal hij helaas moeten wachten tot volgend jaar. Maar ook Aishwarya is volgend jaar weer gewoon beschikbaar….Wie zal hij kiezen?

1 REACTIE

  1. Ik vind Aishwarya een hele mooie vrouw, maar ben ook een grote fan van Kareena.
    Ik zou gaan voor Kareena.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.