Katrina Kaif kan schoenenmuseum openen

De vraag dat iedere man ooit weleens heeft beziggehouden is: Wat is er toch met vrouwen en schoenen? Zij krijgen er eenvoudigweg niet genoeg van. Vraag het Imelda Marcos. Of dichter bij huis, vraag het Katrina Kaif. De actrice heeft namelijk een serieuze schoen-fetish.

Katrina heeft blijkbaar een enorme collectie aan schoenen van elke soort. Maar ze heeft een zwak voor laarzen. Dus zodra de actrice zich in het buitenland bevindt, begint ze aan haar grote shopping-avontuur op zoek naar nieuwe schoenen en laarzen.

Dus tijdens de opnames van Zindagi Na Milegi Dobara in Spanje is het Katrina opnieuw gelukt om een mooi duur paar laarzen te kopen. Haar vrienden zeggen dat haar collectie zo groot is dat ze met gemak een schoenenmuseum kan openen.

Is er iemand in Nederland die ook een schoenenmuseum aan huis heeft?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.