“Veel regisseurs vinden mij hot”

“Veel regisseurs vinden mij hot.” Dat zegt actrice Shweta Bhardwaj in een recent interview. Shweta maakte een veelbelovend debuut in Mission Istanbul, maar was daarna verdwenen. Ze dook echter weer op in de film Bin Bulaaye Baraati. Op 23 december is ze te zien in de thriller Players.

Hoewel ze maar vluchtig in Players te zien zal zijn, geeft ze aan dat het een belangrijke rol is. “Hoewel het maar een cameo betreft, waarin ik te zien ben als de vrouw van Aftab Shivdasani, is het een zeer belangrijke rol dat een nieuwe draai zal geven aan het verhaal. Ik ben, zeg maar, het verrassingselement in de film met een negatieve rol in een glamoureuze avatar.”

Op de vraag of Shweta openstaat voor meer glamoureuze rollen antwoord ze: “Op mijn 25e wil ik niets liever dan gewoon mooi en glamoureus uitzien op het witte doek. In feite, veel regisseurs vinden me hot en dus krijg ik ook veel van dat soort rollen aangeboden. Ik vind het niet erg en geniet ervan. Misschien dat ik over vijf jaar kies voor de meer betekenisvolle rollen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.