Vivek blij met “Gabbar” rol in Krrish 2

Na 10 jaar is het dan zo ver. Volgend jaar kunnen we voor het eerst genieten van een nieuwe jodi, namelijk Hrithik Roshan en Vivek Oberoi. Terwijl Hrithik de held is in Krrish 2, zegt de Vivek dat hij van plan om de beste schurk ooit te worden.

“Het is leuk om de Raavan te spelen tegen een Ram. Krrish is een merk en hier deel van uit te mogen maken is niet minder een eer. Ik hoop dat deze film de Gabbar in mij naar boven brengt. Ik streef ernaar om de beste slechterik ooit te worden”, aldus Vivek.

De twee kennen elkaar prive natuurlijk al veel langer, maar dit is de eerste keer dat ze samen in een film te zien zullen zijn. “Hrithik is een goede vriend en het is fantastisch om eindelijk met hem te werken. Het duurde bijna een decennium, maar het is eindelijk gebeurd, “zegt Oberoi.

Hrithik en Vivek begonnen hun carrière rond dezelfde tijd. Hrithik debuteerde in 2000 met de actiedrama Kaho Naa Pyaar Hai en Vivek overviel de filmindustrie met een geweldige performance in Ram Gopal Varma’s Company in 2002.

1 REACTIE

  1. […] post by charla Posted on Monday, July 18th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.