“Ik acteer niet voor het geld”

Ze is gisteren 29 jaar geworden, onafhankelijk en behoort tot een van de meest succesvolle actrices van deze tijd. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Priyanka Chopra. In een interview onthult de actrice dat geld nooit een beslissende factor is geweest om als actrice aan de slag te gaan.

Priyanka Chopra maakte haar 9 jaar geleden in 2003. Wat is haar drijvende kracht en levert de roem ook nog wat op?

“Ik kom vanuit een middenklasse achtergrond en roem heeft mij niet veranderd als persoon. Ik verdien nu inderdaad genoeg geld, maar geld was nooit een drijvende factor voor mij. Ik werk als actrice omdat het voor mij een spirituele ervaring is. Ik ben gepassioneerd over mijn werk en dat is mijn drijvende factor”, aldus de actrice.

De 29-jarige lijkt hiermee de filosofie van haar grote idool, Shah Rukh Khan, te volgen.

13 REACTIES

 1. Ik vind haar fantastisch! Priyanka je bent een natuur talent. Je bent mooi en je kan goed acteren.

 2. Ik vind haar ook een leuke actrice, maar dat ze zegt, dat ze het niet doet voor het geld snap ik niet.
  Wie werkt niet voor zijn of haar geld.
  Iedereen toch, dat ze haar werk leuk vind is een ander verhaal.

 3. ja wat boeid het ze komt bijna in alle films voor dus (deepika padukone ook) maar dat boeid me nooit ik haat haar wat is er zoo mooi aan hoor skele hoofd heeft ze hahaha

 4. in india?dit is niet gemeen bedoeld maar ik zie priyanka nooit op nederlands tv misschien is dat wel een goed idee.

 5. Ik vindt haar heel mooi, ze is heel beroemd, ga zo door hoor Priyanka en gefeliciteerd.
  liefst Naresh

 6. ik geloof haar neit ze doet het voor de geld want elke acteur en actrice doen voor het geld in bollywood priyanka moet niet zo liegen zou ze ooit een graits film maken nee dan vraagt die geld toch kom op liegenbeest priyanka

 7. hoe moet je anders je vol gespoten lippen en wangen betalen!!
  denkt nog dat ze goed is ook. Net als aish een super irritante stem. het enige goeie wat ik tot nu toe van haar
  gezien heb is 7 khoon maaf, meer niet. middenklasse, roem, ik doe t niet voor t geld. en ik zit ook voor me lol elke dag van de week op kantoor YEGGGGGHHHH

 8. nou ik heb haar nooit mooi gevonden sorry ,maar vind film the hero met sunnydeol en haar wel leuk

 9. ze hoeft nu niet meer te acteren voor geld nee. dat geld heeft ze wel verdient. en ze heeft don trouwens gratis gedaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.