John Abraham: “Het is mijn schuld”

Dat de relatie tussen John Abraham en Bipasha Basu na 10 jaar in februari werd beëindigd was duidelijk. Daarna bleef het angstvallig stil. Niemand wist eigenlijk waarom het meest sexy koppel uit Bollywood besloten had om uit elkaar te gaan. Waren ze elkaar zat? Was er iemand anders? Nu verbreekt John zijn stilte en geeft in een tv-interview toe dat hij de schuldige is voor de breuk.

Een van de redenen voor de breuk, waarover de media eindeloos speculeerde, is omdat Abraham niet wilde trouwen. Abraham bevestigd. “Het is inderdaad mijn schuld dat we uit elkaar zijn”, zegt de 38-jarige acteur die hiermee definitief zijn stilzwijgen beëindigd. “Ik ben de reden dat deze relatie over is. We hebben ervoor gekozen om de relatie te beëindigen, omdat ik niet wilde trouwen, zelfs na al die jaren van samenzijn. Ik had ook het gevoel dat we uit elkaar waren gegroeid.”

Hij zei verder dat hij dacht dat het tijd was om de echte reden uit te spreken en alle speculaties de wereld uit te helpen. “De stilte duurde te lang en ik vond dat het tijd was om de stilte te verbreken. Ik en ik alleen ben verantwoordelijk voor de breuk – ik wil niet trouwen.”

Abraham vertelde verder dat noch hij noch Basu ontrouw zijn geweest. “We hadden ooit besloten dat als we ooit uit elkaar gingen, dan moest dat niet zijn voor een andere man of vrouw,” en voegde toe dat alleen zijn “pijnlijk” is, maar je moet verder met je leven.

Dames, John is dus weer single, maar heb je plannen om met Mr. Hot in het huwelijksbootje te stappen, dan kun je het blijkbaar wel vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.