Akshay terug naar eerste liefde

Na een reeks van flops keert Akshay Kumar terug naar zijn eerste liefde: actie. Hij hoopt op deze manier zijn publiek weer terug te winnen.

Het zit Akshay de afgelopen jaren niet mee. De een na de andere film flopt, fans klagen over zijn repetitieve acteerprestaties in zijn komedies en producenten (waaronder hijzelf) verliezen hun geld. Op twitter vragen velen fans waarom hij nooit meer in een actiefilm te zien is. En Akshay besloot maar eens naar zijn fans te luisteren. Akshay begint binnenkort met de opnames van Rowdy Rathore. En deze film wordt geregisseerd door niemand minder dan Prabhu Deva (Wanted). De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Sonakshi Sinha.

Rowdy Rathore wordt geproduceerd door regisseur-producent Sanjay Leela Bhansali. Dit is de eerste keer dat de twee heren zullen samenwerken. “Voor mij is de productie van een actiefilm een compleet buitenaards concept. Op dit moment wil ik als filmmakers nieuwe genres ontdekken. Het wordt tijd dat ik mijn comfortzone verlaat”, aldus Bhansali.

“De combinatie van Sanjay, Akshay en Prabhu Deva pleit voor een film vol met gevaarlijke stunts en indrukwekkende choreografie. Als alleen wordt afgegaan op deze namen, dan mogen we ervan uitgaan dat de film een groot succes wordt”, aldus een filmanalyst.

8 REACTIES

 1. Come on zeg. Zo erg presteren zijn films ook alweer niet.
  Het is dus echt niet de “laatste jaren”, maar de laatste paar films.

  Zijn laatste film dat een hit was geworden was Tees maar khan.
  En we hebben het niet over of het een goede film was of niet. Of het verdiende om een hit te worden is ook iets anders.
  Maar feit blijft dat het ondanks de vele kritieken goed scoorde.

  Probleem met Akshay is dat zijn laatste films in de meeste gevallen een komedie was. En op een gegeven moment denk je als kijker, jah… dit is niet meer zo bijzonder.
  Deze trend zie ik nu ook bij Salman. De laatste paar films (en de komende) waren (zijn) “massala” films. Dus aktie, romance, zang, dans enz. Als je niet uitkijkt wordt er op een gegeven moment alleen maar zulke rollen aan je aangeboden.
  Ik vind dit ergens een slechte zaak. Ik bedoel als acteur hoor je veelzijdig te zijn.

  Maar goed, ik vind het goed dat Akshay weer eens iets anders gaat doen.

 2. @Rajivie hahaha het zijn echt wel de laatste jaren hoor, vooral toen hij begon te overdrijven met zijn komedies. Ik ben ook geen fan mmer van die gast sinds hij alleen maar komedies doet, zelfs als hij een normale rol doet gaat hij gek lopen schreeuwen enzo das toch gewoon dom doen terwijl hij serieus meot doen.
  Hij is egt beter is actiefilms van vroeger. En Tees maar khan was ook een flop dat heeft akshay zelf nog gezegd. Ik denk niet dat hij zelf gaat zeggen dat zijn film is geflopt als het niet zo is. ik ben het wel met je eens dat je als acteur meerdere rollen en films moet doen en dat kan deze acteur gewoon niet. ik hoop dat de actiefilm dan ook echt hardcore actie wordt anders mag hij oprotten van mij.

 3. […] post by charla Posted on Thursday, May 12th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 4. Akshay kumar is echt goed in acteren!! dus ik weet niet wat ze zeggen… Kom op zeg alof iemand net zoals akki acteren?? neee, alle films van hem zijn SUPER (dus mensen niet zo zeuren)
  Hij is gewoon de beste,

  Akshay ik wens je veel suc6 met je volgende film!!
  Xlove you (always)

 5. voor mij niks uit of akshay kumar een actie rol krijgt of een komedie rol krijgt bij hem past alle rollen goed hij heeft heel veel komedie film gemaakt nu is het tijdt dat hij actie film maakt maar jullie moeten niet bang wezen hij gaat wel nog komedie maken want hera pheri 3 moet nog uit komen en misschien wou akshay kumar een keer actie film maken hij is goed in komedie en actie AKSHAY KUMAR is de beste

  GO FOR IT AKSHAY VEEL SUCCES

 6. omg. wat zeggen jullie nou weer.

  Akshay kan echt goed acteren of het is een komedie, action, love story.
  doet er allemaal niet toe, bij hem past alles.. en trouwens k moet altijd om zijn komedie lachen, vind hem daar echt bij passen hahahhahhaa…xp

  Maarja zijn er helaas mensen die aan het zuren zijn.

  I just say goodluck akshay with your new movie.

 7. Ik wou net zeggen..
  kijk akshay kan echt goed acteren en hij kan vooral met katrina kaif goed acteren ..
  akshay is soo Cutee.
  En bij hem slaan de grapjes ook ergens op en ik moet er zkrss.. om lachuuhh haahaah

 8. MENSEN MENSEN RUSTIG AAN….
  Zo slecht is hij niet eens en ook niet in de film: Tees maar khan.
  Misschien had hij wel wat familie problemen of was hij gewoon ff de juiste knop kwijt WEET JIJ VEEL wat er aan de hand was !!??
  Dus laat hem gewoon 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.