Shilpa Shetty is zwanger

Shilpa Shetty is zwanger, tenminste als we de laatste geruchten mogen geloven. Als dit waar blijkt te zijn dan hebben Raj Kundra en Shilpa Shetty naast de geweldige overwinningen van de Rajasthan Royals nog een reden om te juichen.

Het paar, dat op 22 november 2009 in het huwelijksbootje stapte, is klaar om een nieuw lid in hun familie welkom te heten.

Hoewel dit voor Shilpa de eerste keer is dat zij moeder wordt, weet Raj al wat het is om een ouder te zijn. De ondernemer heeft een dochter, Deleena, uit zijn eerste huwelijk.

Shilpa wil al heel lang een gezinnetje stichten. In een interview uit 2009 vertelt de actrice zelfs dat ze wanhopig is. “Ik wil het liefst twee kinderen. Ik ben enorm wanhopig om een gezin te stichten. Ik houd van kinderen en we hebben een mooie kant en klare kinderkamer in ons nieuwe huis.” En dit was nog voordat ze was getrouwd.

Nou, het lijkt erop dat haar droom nu eindelijk werkelijkheid wordt, want de actrice is gezien bij verschillende klinieken in de stad. Volgens de geruchten zijn alleen naaste familieleden en vrienden op de hoogte van het nieuws. Shilpa en Raj willen nog geen publiekelijke aankondiging maken, in ieder geval niet voordat het eerste trimester voorbij is. ”

Nu maar afwachten wanneer het eerste trimester voorbij is en Shilpa zelf met de aankondiging komt.

8 REACTIES

  1. aahh soo Cutee Gefeliciteerd mischien zal de dochter van jullie twee wel heel beroemd worden! : P

  2. aahh soo Cutee Gefeliciteerd mischien zal de dochter van jullie twee wel heel beroemd worden! : P

  3. uuhh yesicca. WTF…. Ik die andere twee niet eens gezegd ga jij nou op 2 verschillende namen ofzo…???

    De eerste heb ik wel wat gezegd van:aahhh cutee..
    Nou gefeliciteerd jullie twee xD

    En al die andere niet..pfff ga leven zoeken ofzo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.