Shahid Kapoor bedankt fans voor alle liefde

Shahid Kapoor realiseerde zich afgelopen maandag dat hij alweer 8 jaar als acteur werkzaam is in Bollywood. Via Twitter bedankte hij als zijn fans voor hun liefde en steun. Hij beschrijft zijn reis als ‘een hel van een rit.”

“Acht jaar geleden ben ik begonnen als acteur…. Dank u allen voor alle liefde … Ik ben hier dankzij jullie … Dus nogmaals dank u! Het was een geweldige reis… Maar ik heb het gevoel dat ik net pas aan het opwarmen ben”, aldus Shahid.

De acteur maakte zijn debuut in 2003 met Ishq Vishq, en was daarna onder meer te zien in films als Fida, 36 China Town, Chup Chup Ke, Vivah, Jab We Met, Kaminey, Dil Bole Hadippa, Paathshaala en Badmaash Company.

Aanvankelijk begon hij met romantische rollen, maar geleidelijk aan groeide de acteur en vertolkte meer volwassen rollen. Ook stond hij open om te experimenteren met zijn uiterlijk.

De acteur had ook nog een wijze raad voor zijn fans. “De tijd vliegt mensen … Maak elke dag waardevol! En volg geen anderen … Ontdek jezelf .. De dag dat je dat doet ben jij je enige concurrentie …. !”

6 REACTIES

  1. Leuke man, alleen moet hij niet hard lachen dan komen zijn neus gaten zo erg in beeld:P

  2. het is echt een toffe gozer!! Ik heb hem in 2005 (tijdens iffa awards) in de kalverstraat in Amsterdam ontmoet (lol)! Echt een hele aardige gozer, bijna een kwartietje met hem gepraat toen! Ik wens hem het allerbeste…en inderdaad volg nooit anderen…ontdek jezelf! So true!

  3. Bedankt ons ??!! NEEJ wij bedanken jou Shahid :0 you are my #1 na sharukh Khan dan….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.