Hrithik moet aankomen voor Agneepath

Hrithik Roshan is de laatste tijd druk bezig met de voorbereidingen voor de remake van Agneepath, waarin hij in de schoenen stapt van het personage Vijay Dinanath Chauhan. Dit betekent dat de acteur maar liefst 10 kilo moet aankomen.

Na zijn rolstoelgebonden rol in Guzaarish, waarvoor de acteur een buikje kreeg, mag Hrithik hard aan het werk om zijn ongewenste vet er af te trainen. Voor zijn rol in Agneepath is één van de vereiste: het juiste lichaam.

Volgens zijn trainer, Satyajit Chaurasia, moet dit gaan lukken door elke dag twee uur te trainen en een streng dieet te volgen. “Hrithik begint binnenkort met een zeer streng dieet dat bestaat uit hoge proteine voedingsstoffen, zoals eiwitten, proteïne shakes en multivitaminen. Etenswaren met een hoog aantal calorieën dient hij te vermijden.” 

Momenteel weegt de acteur 78,5 kilo. Nadat al het ongewenste vet is verdwenen, zou de acteur ongeveer 72 kilo moeten wegen. Daarna wordt gewerkt aan de gewichtstoename. Zijn streefgewicht ligt tussen de 82-84 kilo.

De remake van de film uit 1990 wordt geproduceerd door Karan Johar en geregisseerd door zijn voormalig assistent Karan Malhotra. Naast Hrithik Roshan maken ook Priyanka Chopra en Sanjay Dutt deel uit van de cast.

Het origineel werd geregisseerd door Mukul Anand en geproduceerd door Yash Johar. Ondanks zijn enorme populariteit vandaag de dag flopte de film in 1990 na zijn release.

5 REACTIES

  1. Ik vind dit rol niet zo passen bij Hrithik. Ik had liever Ajay Devgan gezien.
    Maar we zullen zien wat hij ervan bakt.
    Good luck.

  2. Ik denk, dat Hrithek alle rollen kan spelen.
    Het wordt een knaller.
    Ben een grote fan van hem.
    Jammer, dat hij niet veel films maakt.

  3. WOW, Sanjay dutt, dit wordt een keigoeie film van sanju baba, ben een grote fan van hem, kan niet wachten op de release van deze film!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.