Jacqueline Fernandez vervangt Malika Sherawat

Jacqueline Fernandez, Aladin's Bollywood prinsesOud Miss Sri Lanka en tegenwoordig Bollywood actrice, Jacqueline Fernandez, heeft ingestemd om te acteren in het vervolg van de film Murder. Jacqueline maakte vorig jaar haar Bollywood filmdebuut in Alladin. Daarna was ze als ‘buitenaards wezen’ te zien in de film ‘Jaane Kaha se Aayi hai’. Ook heeft zij een gastrol gehad in de film Housefull.

Het vervolg van de film Murder, zal deze keer iets meer sensuele scenes bevatten. Ook zal de hoofdrolspeelster extra uitdagende kleding aan moeten. Voor deze rol zijn enkele andere actrices benaderd, maar vanwege de kledingstukken en enkele gewaagde scenes hebben ze het aanbod afgeslagen.

Jacqueline was meteen bereid om deze rol te vervullen en vindt het alleen maar een uitdaging. Ze kan niet wachten om te beginnen met het filmen van Murder 2. Het is afwachten of Jacqueline de sexy hoofdrolspeelster uit Murder, Malika Sherawat, zal overtreffen met haar rol.

12 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.