Jagjit Singh onthult plannen voor 70ste verjaardag

Bollywood - Jagjit Singh onthult plannen voor 70ste verjaardagDe bekende Ghazal zanger, Jaghit Singh, heeft grootse plannen voor zijn 70ste levensjaar. Hij heeft besloten dat hij zijn 70ste verjaardag, anders dan normaal zal vieren. Hij zal het namelijk niet alleen op die dag vieren, maar het hele jaar. Hij gaat daarbij concerten weg geven en albums maken.

Singh zal volgend jaar maar liefst 70 concerten geven. Tevens is hij van plan 7 albums uit te brengen, die in totaal 70 nummers bevatten. Helaas zal hij dan geen tijd hebben om ook nog als playback zanger voor o.a. Bollywood films te zingen. Hij heeft twee nummers gezongen in de film Shahrukh Bola “Khoobsurat hai tu”, die 19 november uitkomt.

Voor Jagjit, die op 8 februari jarig is, is zijn 70ste levensjaar helemaal uitgestippeld wat hij wel en niet zal doen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.