Salman Khan en Amir Khan samen in een film

Salman Khan en Amir Khan samen in een Bollywood filmTwee Khans met elk hun eigen visie, mentaliteit en hoogmoed, zullen na een aantal jaar weer samen te zien zijn in een Bollywood film. Salman Khan en Amir Khan hebben beide toegestemd om weer samen te werken. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het succes van de film ‘Andaaz Apna Apna‘. Deze film werd in het verleden een superhit en volgens de regisseur is er tot heden nog vraag naar deze film.

Salman heeft Amir persoonlijk overgehaald om in het vervolg van ‘Andaaz Apna Apna’ te acteren. Hoewel Amir niet zo een voorstander is van vervolgfilms, heeft hij gezien het succes van het eerste deel, toch toegestemd. Amir Khan en Salman Khan kijken er naar uit om weer samen te werken en zullen samen proberen de film ‘Andaaz Apna Apna 2’ ook tot een succes te maken.

9 REACTIES

 1. Heel mooi, maar dan moeten ze Karishma Kapoor en Raveena Tandon ook vragen, want ik was ook een grote fan van die twee. Nou fan is een groot woord, ik vond ze leuk.
  Ik hoop, dat het een groot succes wordt, net zoals de eerste.

 2. Nou, ik weet niet hoeveel hiervan waar is, maar 1 ding weet ik zeker Aamir Khan heeft voor een film getekent die vanaf volgend jaar opgenomen zal worden. Het is een thriller. En je weet dat hij het liefst 1 film per jaar wil maken.

  Maar een vervolg op andaz apna apna…. ik weet het niet.

 3. Oohh dat vind ik echt leuke,,
  2 super sterren in een film…Dat was vroeger well altijd dat er veel sterren in een film speelde,maar tegenwoordig is het alleeen de meisje of een jongen vindk best jmmr

  LoveeeBollywooddd (K)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.