Film ‘Zubaan’ volgende maand in première

Bollywood - Zubaan hamert op belang Nederlandse taalOp zondag 28 november 2010 gaat de nieuwe film ‘Zubaan’ in première. Deze feestelijk première zal plaats vinden in de grote zaal van het Zuidplein Theater te Rotterdam. Kaarten voor de voorstelling, die om 14.00u begint, zijn voor €7,50 onder andere te koop bij het Zuidplein Theater.

In de film Zubaan, die volgens de maker niet te typeren is als een Bollywood film, vlucht de familie Mehra naar Nederland als de gezinsleden vrezen voor hun leven na een coup in het geboorteland. Na verhoor door de IND wordt de familie, bestaande uit vader, moeder en zoon, toegelaten in Nederland. Integreren vinden ze niet nodig, want ze gaan immers op termijn terug naar hun `eigen` land zodra de situatie daar is verbeterd.

Na een verblijf van 2 jaar heeft het gezin een behoorlijke vriendenkring opgebouwd. Zo heeft de vader een goede vriend die hem ondersteunt en te hulp schiet bij alle problemen. De zoon, Suraj, heeft onder zijn vrienden ene Karan die verzot is op Tanya, maar Tanya is echter weer weg van Suraj. En Suraj is op zijn beurt de rijke playboy die meisjes alleen maar als hobby ziet en niet als iets serieus. Tijdens een hevig feest maakt drank een eind aan de hechte vriendschap. Zelfs justitie komt eraan te pas.

Na de vele problemen die de gezinsleden doormaken is de vraag: blijf je nog steeds koppig of leer je de taal (Zubaan) om uit de problemen te komen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.