Legaal Bollywood muziek downloaden via Google

Legaal Bollywood muziek downloaden via GoogleIndiase Google-gebruikers kunnen met de zoekmachine voortaan makkelijker legale muziekstreams en -downloads te vinden. Het Amerikaanse bedrijf, dat zo piraterij wil bestrijden, heeft daartoe met diverse contentaanbieders overeenkomsten gesloten meldt Tweakers.Net. In eerste instantie is alleen muziek in het Hindi beschikbaar.

De drie aanbieders waar Google nu overeenkomsten mee heeft gesloten, in.com, saavn en saregama, bezitten de rechten van honderdduizenden Indiase muziekstukken. Naast de populaire Bollywood-muziek zijn ze ook eigenaar van de rechten van veel klassieke Indiase muziek.

De nieuwe service is beschikbaar via google.co.in/music.

3 REACTIES

  1. Ik download mijn muziek altijd via Youtube, super handig en je kan er alles vinden. Tegenwoordig ook bijna alles in HD!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.