Sonu Sood Goes Hollywood?

Bollywood - Sonu Sood Goes Hollywood?De carrière van Bollywood acteur en voormalig model Sonu Sood, die onlangs in de Bollywood film ‘Dabang’ te zien was, ziet er net iets veelbelovender uit dan voorheen. Na het succes van ‘Dabang’ heeft de 37-jarige acteur een rol in Hollywood aangeboden gekregen. Sonu is volgens geruchten gevraagd om in de verfilming van het boek ‘Life of Pi’ een rol te spelen. Het boek is geschreven door Yann Martel.

‘Life of Pi’ vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel, een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo.

In die film zou Sonu zou dan de rol van vader op zich nemen. Het is verder nog onduidelijk wie de rol van de 16-jarige Pi Patel gaat vertolken. Naar het schijnt is Sonu wel gevraagd om wat kilootjes aan te komen voor deze rol, want nu lijkt Sonu zeker niet op een ‘vader figuur’. Als Sonu Hollywood daadwerkelijk wil binnen treden, dan zou hij het toch wat rustiger aan moeten doen met het trainen van zijn body.(©ZD/Bollywood.NL)

1 REACTIE

  1. ik dacht hij was al in hollywood ?
    ik heb hem in een paar films gezien kleine rolletjes

    de rol voor de 16 jarige lijkt me iets voor Dev Patel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.