Theatervoorstelling ‘Good Morning India’

Bollywood“Good Morning India!” is de nieuwe Indiase theatershow van Dance Company Madhoerie uit Nijmegen. “Good Morning India!” is opgedragen aan India in al haar glorie; niet slechts de glorie van het verleden, maar juist ook van het heden en van de toekomst. Deze wordt 22 oktober opgevoerd in De Lindeberg in Nijmegen.

“Good Morning India!” is een kunstzinnige manifestatie over een land in een overgangssituatie. “Het is de in dans uitgedrukte sprong van een land wiens schoonheid tot uitdrukking komt, zowel in oude als in nieuwe dansen; het is de in dans gerealiseerde sprong van onvervulde beloften naar de vervulling van haar bestemming. Met deze theaterproductie wordt de Indiase kunst en culturele rijkdom opgeroepen voor een groot publiek”, aldus dansdocente Aartie Jagmohan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.