Bollywood film over Jezus aangekondigd

Bollywood film over Jezus aangekondigdDe Indiase regisseur Singeetham Srinivasa Rao heeft maandag aangekondigd plannen te hebben voor een Bollywood film over Jezus Christus. De film, die 30 miljoen US dollar moet kosten, heeft nog geen titel en gaat met name over de kinderjaren van Jezus. Aan de film zullen tal van Indiase kindacteurs meewerken. De regisseur meent dat zij de onschuld en heiligheid het best benaderen. Ook zullen er zeven liederen worden gebracht. Er zal volgens Rao echter niet gedanst worden.

Rao maakte het nieuws bekend in Israël (Jerusalem) waar de opnames in oktober beginnen in. Ook in de Palestijnse Gebieden zal er gefilmd worden. Volgens het Indiase persbureau IANS wordt deze film met een budget van omgerekend ruim 23 miljoen euro, een van de duurste Bollywood producties ooit.

Rao benadrukt dat de film bedoeld is voor een wereldwijd publiek, ook al heeft hij speciale waarde voor christenen. India’s 24 miljoen christenen maken 2,3 procent van de bevolking uit. Volgens de planning zal de film eind 2011 in de bioscopen te zien zijn.

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, September 2nd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Inderdaad Hrithik moet zkers die rol krijgen.
    Nou.. ook voor het eerst dan geen liedjes in een bollywood film.

  3. Danunii: nee niet voor het eerst,in My name is khan word er ook niet geplaybackt of gedanst. gewoon soundtracks zoals in westerse films.

    jammer,dat gedans en geplayback is wat bollywood onderscheid van de rest van de wereld.al hoewel ik turk ben en in turkse films ook word gezongen,alleen turkse acteurs zingen wel echt
    want het zijn meestal ook zangers.

    Als hrithik deze rol niet krijgt dan vind ik het niet meer waard om te kijken :p

    geen 1 andere acteur zou beter passen bij deze rol

    http://mazakaro.com/bollywood/wp-content/uploads/2009/06/hrithik.jpg

    alleen nog bruine lenzen voor zijn fel groene ogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.