Bollywood actrice in BH van één miljoen euro

Bollywood actrice in BH van één miljoen euroBollywood actrice Malaika Arora Khan heeft afgelopen week geposeerd in een beha van een miljoen euro. De 37-jarige actrice droeg de waardevolle beha tijdens een modeshow in New Delhi. De bustier bestaat uit 500 karaats Belgische diamanten en heet toepasselijk het ‘Orra Diamond Bustier’ meldt het Algemeen Dagblad. De modeshow vond plaats in het kader van een winkelopening, waarvoor ook modellen als Carol Gracias, Indrani Dasgupta en Krishna Somani opgeroepen waren.

Volgens de krant is een team vakmensen een half jaar zoet geweest met het ontwerpen van de bustier. Het lingeriestuk kreeg dan ook een niet gering prijskaartje mee: degene die bereid is er een miljoen euro voor neer te tellen, mag de ‘Orra Diamond Bustier’ mee naar huis nemen.

15 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Saturday, September 4th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. K bedenk wel miljoenne keer iets beters dan zij..
    omg.. 1 MILJOEN voor een beha met een paar diamanten (ook al zit die vol met diamanten)
    Wat een actrice zij had well met dat geld mensen kunnen helpen.

    Pfff,,,

  3. wat dacht je van die arme mensen in pakistan? dat is toch verschrikelijk? die mensen zijn familie dieren en van alles en nog wat kwijt?

  4. hahhaaa U volgens mij ben jij een pakistaan dat je alleen aan pakistan denkt er zijn nog armere landen dan pakistan hoor..en trwns idd als mensen rijk zijn weten ze idd niet wat ze er mee doen!!!!!
    want ik heb wel wat beters in me hoofd met die een miljoen dan een BH kopen hahhaaaaaa,;D

  5. uhh de bh is nie van malaika…

    lees: De 37-jarige actrice droeg de waardevolle beha tijdens een modeshow in New Delhi…degene die bereid is er een miljoen euro voor neer te tellen, mag de ‘Orra Diamond Bustier’ mee naar huis nemen.

    ze heeft ermee op de catwalk gelopen dus…en heeft de bh niet gekocht…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.