‘Bollywood Sensation’ in Club Escape Lounge

'Bollywood Sensation' in Club Escape LoungeDe South Asian Networking Association (SANA) presenteert op zaterdag 11 september 2010 ‘Bollywood Sensation’ in Club Escape Lounge te Amsterdam. Onder de noemer ‘strictly South Asian Music’ zullen DJ’s Don, Mirza en ZReal-Mc Shabby de beste Hindi-Bhangra-Bollywood Remixes-UK Bhangra, Hindi Pop-Bollywood Fusion, HipHop, en R&B ten gehore brengen. Kaarten voor dit feest, dat om 22.00u begint, zijn te koop voor €10,-. Escape Lounge is onderdeel van Club Escape aan het Rembrandtplein 11.

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, September 1st, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Afgelopen weekend was er in Escape ook
    Indian Night het was geweldig.
    Dus bijdeze ben ik ook aanwezig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.