Bolywood film over Bin Laden

Bolywood film over Bin LadenNa de aankondiging van een Bollywood Hitler-film, waar we vorige maand over schreven, is er nu weer een controversiële Indiase film in première gegaan en wel eentje over Bin Laden. Deze komedie met de naam ‘Tere Bin Laden’ gaat over een jonge ambitieuze Pakistaanse journalist die een interview met een valse Osama Bin Laden aan Amerikaanse nieuwszenders probeert te verkopen. De hoofdrol wordt gespeeld door de populaire Pakistaanse artiest Ali Zafar.

De film speelt zich af in het Pakistaanse Karachi, maar werd gefilmd in India met een budget van 2 miljoen dollar meldt Knack.be. Hoewel de titel voor de Pakistaanse release werd aangepast in ‘Tere Bin’ en een Pakistaanse ster de hoofdrol speelt, werd de film alsnog verboden in Pakistan uit vrees voor terroristische aanslagen.

Bekijk de trailer hier:

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, July 21st, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Film is al een hit in India. Wil hem heel graag zien. We kunnen weer eens om iets anders lachen. Dan al die comedy films van Akshay.

    Ps. hij lijkt sprekend op Osama.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.