Bollywood playback zanger Udit Narayan in Ahoy

Bollywood playback zanger Udit Narayan in AhoyOp zaterdag 4 september treden de populaire Indiase playback zanger Udit Narayan en zijn zoon Aditya op in Ahoy Rotterdam. Narayan heeft meer dan 15.000 nummers in meer dan 30 verschillende talen op zijn naam staan. Daarnaast werkte hij mee aan meer dan 260 Bollywood films. Udit Narayan ontving in 2009 de Padma Shri Award. Deze onderscheiding wordt door de Indiase overheid toegekend aan Indiase burgers die op verschillende vlakken zoals, sport, kunst, literatuur en wetenschap van grote betekenis zijn voor hun vaderland.

De zanger brak door in 1980 toen muziekproducent Rajesh Roshan hem betrok bij de film Unees Bees. Hier kreeg hij de mogelijkheid om met de legendarische Mohammed Rafi te zingen. Al snel verdiende hij in 1988 zijn eerste Filmfare Award en werd één van de beste playbackzangers in de Indiase film industrie.

De zoon van Udit Narayan is in India een bekende acteur, presentator en zanger. Hij rolde op jonge leeftijd in het entertainersvak en heeft inmiddels veel ervaring op de bühne.

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, July 20th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Omg Aditya komt ook oh ik will ook naar die concert!!!!!!!!!!!!!
    Luv u Aditya and all the Best<3<3<3 (L)

  3. Zooooooo wat een zanger udit narayan de echte stem van srk ben ik zeker daar en ik moet zegen dat deze mensen hebben echt goede prijzen voor hun kaartjes net als bij hun vorige show van Sonu Nigaam nou veeeel succes en jullie moeten nog meer zulke goede zanger hallen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.