Indian Night II: the Summer Edition

Bollywood - Indian Night II: the Summer EditionOp vrijdag 7 mei jongstleden organiseerde Escaparty de 1ste Indian Night in Escape deLux te Amsterdam. Na de vele goede reacties van deze succesvolle eerste editie waarin gezelligheid, een zeer goede sfeer, goede muziek en een gezellige crowd de basisingrediënten waren, gaan wij ons opmaken voor The Summer Edition of Indian Night op vrijdag 27 augustus 2010 in Escape deLux. De line-up wordt gevormd door DJ Twodope (Pagal & Iri) en DJ Immenzo.

Wat is Indian Night?? Een gezellige avond in de Amsterdamse topdiscotheek Escape deLux , met muziek van reggaeton-dancehall-eclectic-soca-merengue-latin house-hindi-chutney-bigi poku-kawina-zouk-old skool tot reggae. De muziek is dus heel gevarieerd, je hoeft dus niet perse “Indian” te zijn om van deze avond te kunnen genieten. Degene die de eerste gemist hebben, dit is je herkansing.

Wil jij er zeker van zijn dat jij binnenkomt? Koop je Kaartje online via deze website of ga naar de dichtstbijzijnde Primera, want vol=vol! Houdt de website www.indiannight.nl in de gaten voor beschikbaarheid van kaarten en de start van de voorverkoop. Wordt lid van de Facebook pagina – Escaparty Indiannight. Geef bij “evenementen” aan als je van de partij bent en maak kans op 2 vrijkaartjes!

1 REACTIE

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, July 22nd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.