Ook Bollywood support Oranje

Ook Bollywood support OranjeBollywood actrice Lara Dutta was aanwezig bij de halve finale van het Wereld Kampioenschap voetballen (WK 2010). De 32-jarige actrice heeft enkele herinneringen in Kaapstad en was erg enthousiast om weer daar te zijn. Voor de filmopnames van Andaaz en No entry, was ze enkele weken in deze prachtstad om te filmen. Ze is helemaal weg van de sfeer in Afrika. Via haar twitter pagina liet Lara weten dat ze niet kan wachten om de finale bij te wonen.

Dutta is een supporter van Oranje en dit heeft ze laten blijken met haar Vuvuzela. Zij is helemaal uit haar dak gegaan, vooral toen Nederland de Finale van het WK bereikte. Voor een klein landje als Nederland is het leuk om te weten dat ook enkele Bollywood sterren Nederland supporten. (©ZD/Bollywood.NL)

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, July 7th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. iedereen zegt klein landje als nederland
    maar zo klein is nederland niet
    in nederland kan je veel bereiken dan andere grotere landen

    groot is niet altijd beter 😛

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.