Neil Nitin Mukesh verraste vader met Mercedes

Bollywood - Neil Nitin Mukesh verraste vader met MercedesNeil Nitin Mukesh heeft zijn vader op zijn 60e verjaardag een Mercedes cadeau gegeven. De jarige werd geblinddoekt naar de garage gebracht, waar de Mercedes geparkeerd stond. Zijn vader, Nitin Mukesh, sprong een gat in de lucht toen hij zag wat zijn verrassing was. Een Mercedes is al jarenlang de droom geweest van papa Nitin Mukesh. Hij was zo enthousiast dat hij zijn beste vriend erbij heeft gehaald om samen een testdrive te maken met de auto. Volgens Neil gedroegen die twee zich net als twee kleine kinderen die voor het eerst Disney Land bezoeken.

Voor Neil Nitin Mukesh is zijn familie erg belangrijk en heeft hij ook echt alles voor hen over. Hij verdient zijn geld en doet zijn best om zijn familie gelukkig te maken. Deze Mercedes was ruim een jaar in de planning en hij was dan ook ontzettend trots toen hij zijn vader zo gelukkig zag. Samen zijn ze met de hele familie gereden naar Ambey Valley, waar ze de verjaardag van Papa Nitin Mukesh hebben voortgezet in een boot. De familie had een gezellige dag op het meer, waar ze ook de golden oldies van grootvader, Mukesh, aan het zingen waren.

Voor Nitin is niets zo leuk als tijd doorbrengen met zijn familie. Verder heeft hij het zo druk met zijn werk en is er voor de liefde nauwelijks ruimte. Op dit moment heeft Neil Nitin Mukesh geen relatie, maar ontkent hij in ieder geval niet dat hij wel regelmatig date met meiden.(©ZD/Bollywood.NL)

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, July 5th, 2010 and is filed under 25259. You can follow any responses to this […]

  2. dat is heel aarid van hem
    mmaar ik snap niet dat hun zijn best rijk en waarom kon die vader dan geen mercedes gaan kopen??
    was het te duur voor hem of wat anders??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.